Dorothe Boots, Coach Bel mij 06 - 55 92 72 88 Mail mij dorothe@maydcoaching.nl

Wie ben ik

Mijn naam is Dorothé Boots, doortastend, to the point en toch empatisch.

Ik ben getrouwd en moeder van 2 jongens.

Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in levensverhalen van mensen. Vanuit deze interesse voor mensen, mijn positivisme en behulpzaamheid ben ik opleidingen tot coach gaan volgen en heb ik mij in 2015 als (wandel) coach gevestigd.

In 2017 heb ik de opleiding tot Mind-Walk trainer gevolgd, waarna ik begin 2018 ben begonnen om Mind-Walk West-Friesland op de kaart te zetten.

In 2020 besloot ik vanuit mijn eigen re-integratie traject een opleiding tot loopbaancoach te gaan volgen, die ik heb aangevuld met case management verzuim en re-integratie.

Hier is het mooie en waardevolle loopbaan coachings traject uit voortgekomen.

Tevens begeleid ik mensen met hun re-integratie.

Vanuit mijn (levens) ervaring en passie voor gezinnen waar een (langdurig) ziek kind of een kind met een (verstandelijke) beperking in opgroeit, is May-D coaching in eerste instantie ontstaan, voor de doelgroep, ouders en broers of zussen met een ziek en/of gehandicapt kind. De doelgroep waar ik me ook voor in blijf zetten en die altijd een deel van May-D coaching uit zal blijven maken. Ik merk nog steeds dat er voor deze, kwetsbare, doelgroep veel uit coaching te halen is. Er wordt veel voor gezinnen aangeboden, maar weinig voor de moeders of vaders zelf. Iets wat, naar mijn mening, ook erg belangrijk is en nogal eens vergeten wordt. Net zoals de broers en zussen. Ook die zijn van harte welkom om een coachtraject, of losse sessie, te komen volgen.

Deze passie komt voort uit het feit dat ikzelf ben opgegroeid met een verstandelijk beperkte broer, en mijn oudste zoon gehandicapt is. Hierdoor heb ik alle kanten van het leven met een gezinslid met een beperking beleeft en gezien. Zowel als dochter van mijn ouders, zus van mijn broer en moeder van mijn kind. Als ik zeg "ik weet het" dan weet ik het ook echt!

Ieder mens bewandeld zijn of haar eigen pad en doet zijn best. Soms is alleen je best doen niet goed genoeg en heb je hulp nodig om anders naar de dingen te kunnen kijken, inzichten op te doen en anders naar de obstakels die je tegenkomt te kunnen kijken en manieren te vinden om met die obstakels om te kunnen gaan.

Ieder coach traject zal er anders uitzien, omdat nou eenmaal ieder mens uniek is en we maatwerk leveren.


De opleidingen die ik voor het coachen gevolgd heb zijn;

2013/2014 Life-coach bij Civas.

2014/2015 de Wandelcoachopleiding bij het Coachbureau.

2017 Mind-Walk trainer.

2019/2020 Loopbaancoach bij I.C.M.

2022/2021 Case-management bij verzuim en re-integratie bij N.C.O.I. opleidingen.

Wie ben ik
Wie ben ik
Wie ben ik
Wie ben ik