Dorothe Boots, Coach Bel mij 06 - 55 92 72 88 Mail mij dorothe@maydcoaching.nl

Rust in je hoofd wandeling

Ben je ook zo druk in je hoofd en wil je graag eens ervaren hoe heerlijk rustgevend het is als je hoofd ook eens stilstaat? Wil je ondertussen rustig wandelen en genieten van al dat moois dat de natuur te bieden heeft? Lees dan verder over de "Rust in je hoofd" wandeling. Gun het jezelf eens om heerlijk te genieten!

Zijn onderstaande voorbeelden herkenbaar voor je?

 • Ervaar je vaak dat je hoofd maar door blijft malen?
 • Slaap je slecht omdat er steeds maar weer gedachten door je hoofd gaan?
 • Herhaal je steeds maar weer die 'things to do' lijst in je hoofd?
 • Kun je je moeilijk concentreren omdat je hoofd maar doorgaat?
 • Moet je regelmatig iets 2x lezen omdat je ondertussen ergens anders aan denkt?
 • Staat je een moeilijk gesprek, sollicitatie, presentatie of iets anders waar je je goed op hebt moeten voorbereiden te wachten en blijft het maar malen in je hoofd?


Hoe heerlijk zou het zijn als je al deze voorbeelden eens even helemaal los kunt laten, je volledig in het moment kunt zijn en

 • Je hoofd niet meer maalt
 • Je weer goed slaapt
 • Je weet hoe je de steeds weer terugkerende gedachten stil kunt zetten
 • Die 'things to do' lijst niet steeds meer door je hoofd maalt
 • Je je goed kunt concentreren en je niet steeds maar weer dezelfde zin hoeft te lezen omdat je gedachten je opslokken
 • Je weet dat je je goed voorbereid hebt op dat moeilijke gesprek, sollicitatie, presentatie of wat je te wachten staat en je het vol vertrouwen tegemoet gaat, zonder dat het steeds weer door je hoofd maalt


Als je dit ook wilt ervaren, geef je dan op voor de "rust in je hoofd" wandeling.

We wandelen, in stilte, op een rustig tempo in de natuur en concentreren ons op ons lichaam en uiteindelijk op de natuur om ons heen. Tijdens de wandeling krijg je regelmatig kleine suggesties van me en staan we regelmatig stil om je te realiseren wat en hoe je het ervaart.

Alle zintuigen worden open gezet en aan het werk gezet.

De wandeling duur ongeveer een uur.

Een heerlijk cadeau voor jezelf of voor iemand anders.

Je kunt deze wandeling ook gebruiken als kennismaking met wandelcoaching. Wil je graag een coachtraject volgen maar weet je (nog) niet zeker of wandelcoaching iets voor je is, reserveer dan een "rust in je hoofd" wandeling en laat je verrassen door het resultaat van de wandelcoaching.

Deze wandeling is zowel individueel als in groepsverband te boeken. Je hoeft er geen goede conditie voor te hebben, we wandelen in een rustig tempo.

De kosten voor een individuele "rust in je hoofd wandeling" zijn € 50,- p.p.

Bij deze wandeling is het ook mogelijk om je met een groep aan te melden. De "rust in je hoofd" wandeling is bijvoorbeeld een leuke en verrassende manier om een vriendinnen-, familie-, of bedrijfsuitje mee te beginnen. De kosten zijn bij aanmelding van een groep nader overeen te komen (afhankelijk van hoe groot de groep is). Het is mogelijk dat ik op een door u uitgezochte locatie kom. Houd dan wel rekening met reiskosten van € 0.25 per km.

Wil je meer informatie over de "rust in je hoofd" wandeling of wil je je opgeven klik dan op hier of bel me op nr. 06 - 559 27 288

Verschillende keren per jaar organiseer ik zelf de "rust in je hoofd" wandeling in groepsverband. Houd de website in de gaten voor data.

De kosten voor de groepswandeling zijn €15,- p.p. De groepswandeling gaat alleen door bij een minimale deelname van 4 personen.

We wandelen in het Egboetswater in Oostwoud.

Rust in je hoofd wandeling
Rust in je hoofd wandeling
Rust in je hoofd wandeling
Rust in je hoofd wandeling