Dorothe Boots, Coach Bel mij 06 - 55 92 72 88 Mail mij dorothe@maydcoaching.nl

Ervaringsverhalen

Het werd tijd

Tijd voor mij, tijd voor meer dynamische beweging en persoonlijke groei.

De afgelopen maanden heb ik een loopbaan-coachings-traject gevolgd bij Dorothé.
We hebben gesprekken gevoerd, testjes gedaan en in het bos gewandeld.

Ik heb m'n gedachten in verslagen beschreven, beredeneerd en nog eens uitgekauwd,
m'n gevoel gedeeld, en -hoe cliché- gehuild en gelachen.

Dankbaar ben ik voor de tijd die we samen hebben doorgebracht. Ik heb Dorothé ervaren als een integere, liefdevolle en enorm enthousiaste vrouw waar je heel fijn mee kunt sparren.
Zoals Dorothé zei: "Er zijn weer zaadjes geplant".----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Na een ziekteperiode van 2 jaar, en het daaropvolgende ontslag bij mijn werkgever was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Een baan die ik leuk vond en die bij mij past.

In de verschillende sessies met Dorothé heb ik verschillende tests online ingevuld en zijn we met gerichte oefeningen aan de slag gegaan om te onderzoeken, wie ben ik nou eigenlijk en wat wil ik.

Er kwamen soms uitslagen uit die mijn verraste en waar ik toch echt mijn gedachten over moest laten gaan. Later in het traject hebben we aan mijn C.V. gewerkt en zelfs een concept voor een sollicitatiebrief gemaakt. (Dit bleek ook tot de mogelijkheden te horen)

Inmiddels weet ik precies wat ik wil en ben ik gericht aan het solliciteren. Helaas maakt de Corona crisis het vinden van een nieuwe baan moeilijk, maar ik blijf hoop houden en ben positief.

Ik voelde me bij Dorothé snel op mijn gemak. Ze heeft iets over zich waardoor je je snel op je gemak voelt en veel durft te vertellen. Verder is ze integer, altijd (soms wel een om moedeloos van te worden) positief en altijd op zoek naar oplossingen.

De verschillende manieren van coaching, online, bij mij thuis en wandelend, vind ik een mooi concept waardoor je echt alles van alle kanten kunt bekijken en waardoor er steeds weer nieuwe en andere inzichten komen.

Een aanrader.

Dank je wel Dorothé, voor dit mooie, niet altijd even gemakkelijke, en intensieve traject.