Dorothe Boots, Coach Bel mij 06 - 55 92 72 88 Mail mij dorothe@maydcoaching.nl

R;

Er was heel veel gebeurd in die periode en ik kon het zelf niet meer relativeren waardoor ik heel erg lang bleef zitten met dingen die eigenlijk geen prioriteit hebben. Een vriendin wees me op May-D coaching. Zij dacht dat dit echt iets voor mij zou zijn. Lekker buiten zijn wandelen en gecoacht worden.

De basis wandeling vond ik erg fijn. Vaak zat mijn hoofd nog erg vol als we aan de wandeling begonnen. Maar als we dan de basiswandeling deden dan was mijn hoofd helemaal leeg. De opdracht met het obstakel heeft mij ook veel na laten denken, ik moest toen over een obstakel heen stappen en ik merkte dat ik dat met veel kracht deed. Na die tijd merkte ik wat ik als obstakel zag nu beter los kan laten en het weegt niet zo heel zwaar meer.

De wandelcoaching heeft mij vooral opgeleverd dat ik nu niet heel lang meer met iets rond blijf lopen. Of dat ik over sommige dingen niet heel lang blijf piekeren. Ik sta veel vaker volledig in mijn eigen kracht.

Ik vond het een hele fijne begeleiding. Voor mijn gevoel werd er goed geluisterd, kon ik mezelf zijn en werd ik serieus genomen. Dit zorgde er voor dat ik me op mijn gemak voelde en ook mezelf kon zijn.

Je vroeg mij of ik nog opmerkingen en/of tips heb. Nee eigenlijk heb ik die niet. Ik vindt het heel erg prettig hoe je met de mensen omgaat. Je luistert, je laat ons uitpraten en je neemt ons serieus. Dit vond ik heel erg prettig.

Ik wens je heel veel succes met je eigen wandel coach bedrijf. Ik weet zeker dat dit een succes zal worden.