Dorothe Boots, Coach Bel mij 06 - 55 92 72 88 Mail mij dorothe@maydcoaching.nl

Mijn leven was één grote puinhoop geworden. Ik was ongelukkig en ik voelde alles door mijn vingers glippen.
Ik had problemen met mijn verstandelijk beperkt kind, ik had problemen met mijn puber en ik had ernstige relatieproblemen.
Ik zag door de bomen het bos niet meer. Hoe komt het ooit weer goed?
En toen kwam ik Dorothé tegen. Misschien kan zij iets voor mij betekenen? Baat het niet dan schaadt het niet, dacht ik.

Ik heb de onbeperkte wandeling gevolgd.
We begonnen de coaching met de problematiek die ik ondervond rondom mijn verstandelijk beperkt kind. Een leven met een verstandelijk beperkt kind verandert je leven. Daar hoort een stukje rouwverwerking en acceptatie bij. Ik merkte tijdens de eerste coachwandeling dat ik daar nog niet klaar mee was. Dorothé heeft me geholpen om het een plekje te geven en om mijn kind te accepteren voor wie hij is.

Tijdens de coaching heb ik ook heel veel over mezelf geleerd. Ik ben gaan inzien dat ik me voordoe als een hele sterke vrouw en dat ik het allemaal wel alleen red, ik heb niemand nodig (dacht ik). Daardoor stootte ik mijn man, mijn beste vrienden en mijn dierbare collega's van mij af. Niemand nam ik in vertrouwen. Niemand wist hoe ik me voelde en hoe het écht met me ging. Ik stond er helemaal alleen voor. In die periode heb ik me vaak heel erg eenzaam gevoeld.
Dorothé heeft me geleerd om me kwetsbaarder op te stellen. Dat had ik nodig! Het was niet makkelijk maar het heeft me heel veel opgeleverd. De contacten met mijn collega's hebben zich verdiept, mijn vriendschappen zijn zoveel waardevoller geworden, ik kan beter omgaan en communiceren met mijn puber, ik kan beter omgaan met mijn verstandelijk beperkt kind en mijn relatie, ja ik heb weer een relatie! Praten en kwetsbaarder opstellen, dat heeft mijn relatie gered.

Omdat ik door de wandelcoaching snel resultaten en positieve veranderingen bemerkte bij mezelf (en anderen ook) en omdat ik een goed gevoel had bij Dorothé, heb ik het ook aangedurfd om door te gaan met de coaching en andere issues waar ik mee zat aan de orde te stellen. Ik was toch al goed op weg, ik wilde er meteen helemaal voor gaan. Een complete schoonmaakbeurt van hart en ziel!

En het heeft gewerkt! Op dit moment voel ik me zo gelukkig. Ik had toen ik met de coaching begon dit niet voor mogelijk gehouden.
Ik hou van mijn gezin; zij zijn gelukkig weer de belangrijkste personen in mijn leven geworden. Ik hou van mijn man, ik hou van mijn kinderen en ik hou weer van het leven! Ik was jaren aan het overleven en nu heb ik het gevoel dat ik weer leef, dat ik weer kan genieten!

Bedankt voor de waardevolle wandelcoach sessies Dorothé.
Het was heerlijk om samen in de natuur te wandelen en te praten. Het was fijn om jou als coach te hebben. Je kon me altijd goed op mijn gemak stellen als ik weer eens zenuwachtig aan een coachwandeling begon. Je luisterde aandachtig, ik kon je alles vertellen zonder dat ik het idee had dat jij daar een oordeel over had. Je gaf me waardevolle tips mee en je gaf me altijd een stukje positieve feedback.

Dankjewel Dorothé.
Ik wens je heel veel succes voor de toekomst en ik hoop dat je nog heel veel mensen mag coachen en gelukkig mag maken!