Dorothe Boots, Coach Bel mij 06 - 55 92 72 88 Mail mij dorothe@maydcoaching.nl

Ik kwam bij Dorothé terecht omdat ik al een tijd met een vraag rondliep. Ik was nieuwsgierig naar het antwoord, maar kwam er zelf niet uit.

We begonnen met de basiswandeling. Die was erg fijn. Ik voelde dat ik me ontspande en we wandelden in een rustig tempo. Door gerichte vragen en het openzetten van al je zintuigen kom je als vanzelf dichtbij jezelf.

De wandelcoaching heeft mij meer inzicht in de antwoorden op mijn vraag gebracht. Ik heb handvatten gekregen over hoe ik ermee om kan gaan en het mooiste is dat ik alle antwoorden zelf gegeven heb. Kennelijk zaten ze al in mij, maar ik kon er zelf nooit bijkomen. Door het goede luisteren van Dorothé en de goede en gerichte vragen kwamen de antwoorden als vanzelf.

Ik wil altijd graag dat alles van het ene op het andere moment gebeurt, maar ik heb geleerd dat mijn probleem niet van het ene op het andere moment opgelost kan worden. Daarbij komt ook dat ik ben wie ik ben en dat is goed (zo zei Dorothé). "Soms horen dingen ook gewoon bij je".

Ik ben blij dat ik deze wandeling mee heb mogen maken. Er werd goed naar me geluisterd en er werden goede vragen gesteld. Ik voelde me op mijn gemak. Ik vond het fijn.

Ga zo door Dorothé! Je bent hier geknipt voor!