Dorothe Boots, Coach Bel mij 06 - 55 92 72 88 Mail mij dorothe@maydcoaching.nl

De ervaring van een Zus

Ik ben nadat ik een keer aan de Broers&Zussen dag meegedaan heb zelf individuele coaching bij May-D coaching gaan volgen.

Mijn moeder vond dat ik dat nodig had om over de situatie thuis te kunnen praten en zodat ik mijn broer en zus, die allebei een beperking hebben, beter zou kunnen begrijpen en beter met ze om kan gaan.

Voordat ik met de coaching begon kon ik er niet over praten. Ik had veel moeite met de situatie thuis en was veel boos. Daardoor ging het ook op school niet goed.

Doordat ik de wandelcoaching bij Dorothé gevolgd heb ben ik veel van mijn boosheid kwijt. Ik heb het weer naar mijn zin op school en kan thuis ook beter met mijn broer en zus omgaan.

Maar, het allerbelangrijkste is voor mij dat ik nu met mijn moeder durf te praten. Als er iets is durf ik het haar te vertellen. Dit lucht mij enorm op.

De begeleiding van Dorothé vond ik erg goed. Ik vond het heerlijk om buiten te zijn en omdat ik weet dat Dorothé ook een gehandicapte broer heeft was het niet zo moeilijk om er met haar over te praten.

Ik ben blij dat zij mij gecoacht heeft.