Dorothe Boots, Coach Bel mij 06 - 55 92 72 88 Mail mij dorothe@maydcoaching.nl

Dat heerlijke vakantie gevoel

Is de vakantie al weer een aantal weken geleden afgelopen en is dat heerlijke vakantiegevoel alweer enige tijd verdwenen? Vrijdag 11 september om 10 uur organiseert May-D coaching een groepswandeling waarbij iedereen die heerlijke momenten van zijn/haar vakantie weer terug beleeft. Gegarandeerd! De kosten zijn 10 euro p.p. Er is plaats voor 6 personen.

Wat gaan we doen? We beginnen met een korte (ca.15 min.) wandeling waarvan het doel is om je hoofd 'stil' te zetten. Alle drukte van de dag, stress en alles wat er door je hoofd spookt zetten we met verschillende tips&trucs stil. Ik laat je ervaren hoe je redelijk snel in het hier en nu kunt zijn en, ondanks alles wat er misschien in je leven aan de hand is, kunt genieten van het hier en nu.

Daarna zoeken we een plek waar we het komende half uur gaan zitten. (dus neem een jas mee als het niet erg warm wordt) Ik stel verschillende vragen en doe suggesties waardoor dat heerlijke vakantie gevoel geprikkeld wordt. Uiteindelijk ben je echt weer even terug op die heerlijke plek, ruik je hoe het daar ruikt, voel je de (warme) wind en zit je heerlijk te genieten.

Hierna wandelen we terug naar de verzamelplaats. Iedereen die dat wil kan zijn ervaringen delen. Je kunt ook gewoon lekker terugwandelen en nagenieten. Niets moet.

Laat je verrassen en doe mee!

Geef je snel op via de mail en ik zie je vrijdag!